Om oss

Kunniga och erfarna inom byggteknik

Välkommen till en stark aktör inom byggteknik. Våra främsta fokusområden är stål, betog samt produkter och stommar i trä. Vi är specialister på samverkansprodukter och stommar där det viktigaste är att använda produkterna på rätt plats.

Drivkraften har för oss alltid varit att göra bra saker tillsammans med våra kunder och andra branschaktörer. Vi vill försöka påverka branschen till nya metoder och arbetssätt som är kostnadseffektiva för alla inblandade.

Vår historia

 Under åren har vi samlat på oss ett brett kunnande om konstruktion, material och stommar. Vårt huvudkontor ligger i Västerås men vi levererar till hela Sveriges, från öst till väst och nord till syd, olika byggen av skolor, sjukvårdsanläggningar, parkeringshus, industribyggnader, kontorshus, köpcentrum och bostäder.

Vi förlitar oss inte bara på vår erfarenhet utan försöker ständigt uppdatera vår kunskap för att ligga i framkant i byggbranschen. Kunden ska känna sig trygg med att ha valt oss, ett företag som erbjuder kostnadseffektiva produkter och som utvecklar, konstruerar, tillverkar, levererar och monterar dessa. Kundkontakt är otroligt viktigt och vi utvärderar kontinuerligt våra tjänster och produkter för att bli bättre. Skräddarsy ditt stomsystem hos oss, vi har koll på alla delarna!

Det är roligt med konstruktion!

För oss är det väldigt viktigt att varje arbete vi utför ska potentiellt leda vidare till en positiv och god referens. Vi tycker det är roligt att kunna presentera det rätta systemet för vår kund och se hur en fastighet växer fram med stöd av våra konstruktionslösningar. Det är en fantastisk att få vara en del av framtiden på det sättet. Våra pålitliga stommar kommer stå stabilt i flera generationer. Vi tycker det är rolig utmaning att jobba fram rätt struktur för stommen och kan göra det med hänsyn till er produktionsbudget.

Det är så mycket att tänka på ändå med ett helt bygge. Låt oss hjälpa till genom att ta ett helhetsansvar för en del av det. Med våra snabba leveranser behöver du inte bli orolig över att delar ska saknas och att byggschemat därför skulle bli försenat. Det vi kan erbjuda är engagemang, lösningar och kvalité så att du kan koncentrera dig på att få klart byggmålen som är uppsatta i tid.

Skräddarsy ditt stomsystem hos oss!